Sextoys

Uit de gemiddelde Nederlandse slaapkamer is een seksspeeltje niet meer weg te denken. De populariteit van sextoys heeft een echte boost gekregen door de corona maatregelen, waardoor het niet meer mogelijk was om sociale contacten te onderhouden en nieuwe mensen te ontmoeten. Je werd geacht thuis te blijven en dat heeft geresulteerd in een grote toename van erotische bestellingen. De sextoys vlogen letterlijk over de toonbank en steeds meer mensen hebben voor het eerst een speeltje gekocht. Dit waren niet alleen single mannen en vrouwen, maar ook stelletjes bezochten steeds vaker een sexshop om zo meer van elkaar te genieten. Zo werd achter de voordeur de lockdown vaak toch een groot erotisch feestje. Door deze ontwikkeling val je bijna uit de toon als je niet één of meerdere sextoys in bezit hebt. Maar welke sextoys zijn nou echt populair?

Populaire sextoys voor hem, haar en stelletjes

Stelletjes kiezen vaker voor een speeltje die zowel de man als vrouw gelijktijdig verwend. Deze koppel seksspeeltjes, zoals een koppel vibrator, doen het erg goed en geven de seks met je partner een nieuwe impuls. Single mannen (en toch opvallend veel mannen in een relatie) kozen dit jaar voor een masturbator of een anaal speeltje. Ook speciale toys zoals sekspoppen, erectiepillen en penispompen doen het goed bij (single) mannen. De erotische wensen van vrouwen is iets specifieker en gericht op de erogene zones. Zo zijn de speciaal vibrators, zoals luchtdruk vibrators, wand vibrators en G-spot vibrators erg populair. Iets minder populair, maar toch opvallend veel gekocht zijn seksmachines en vibratie eitjes.

Masturbators en meer sextoys

Masturbators zijn toch wel hét speeltje voor mannen. Beschikbaar in allerlei formaten (klein, anus, vagina, borsten of een volledig lichaam) zijn te vinden. Je kunt zelfs kiezen voor dirty talk masturbators die reageren op bewegingen. Erg opwindend en een leuke ontwikkeling. De verwachting is dat de ontwikkelingen in de masturbator branche elkaar snel zullen opvolgen, waardoor je binnenkort masturbators vind die nog net niet je huis stofzuigen, maar voor de rest al het erotisch werk uit handen zullen nemen. Hou de ontwikkelingen qua masturbators dan ook goed in de gaten. Bij Masturbators.nl vind je de nieuwste en beste masturbators op dit moment.